Els Reis d’Orient, a l’agenda de Sant Martí

04/01/2022 - 10:38 h

cultura i lleure. Ses Majestats arriben carregats d’il·lusió i de regals! Al nostre districte, celebren tres cavalcades als barris del Parc i la Llacuna, del Poblenou i del Clot i el Camp de l’Arpa. També ens visiten a través de diversos campaments reials.

Ses Majestats arriben carregats d’il·lusió i de regals! Al nostre districte, celebren tres cavalcades als barris del Parc i la Llacuna, del Poblenou i del Clot i el Camp de l’Arpa. També ens visiten a través de diversos campaments reials.

Els Reis d’Orient arriben dimarts 4 al Parc i la Llacuna i dimecres 5 al Poblenou i al Clot i Camp de l’Arpa. Els campaments reials s’instal·len el dia 5 al Besòs i el Maresme, a la Verneda i la Pau i a Sant Martí de Provençals. També tenim diversos patges recorrent els carrers dels barris recollint les cartes que els infants han escrit per a Ses Majestats.

El programa d’activitats de les festes nadalenques arriba a la seva fi aquest cap de setmana amb un concert d’Any Nou a l’Auditori de Sant Martí, dissabte 8 de gener, i amb la representació de l’obra L’estel de Natzaret, diumenge 9, al Centre Moral i Cultural Poblenou.

Entre les activitats culturals previstes per a la setmana que ve, destaquem una de les sessions del cicle Pantalla Barcelona, dijous 13 a partir de les 19 h. L’Auditori de Sant Martí projectarà la pel·lícula Una mujer fantástica, amb entrada gratuïta i reserva prèvia.

En l’àmbit institucional, dimecres 12 de gener tindrà lloc una de les sessions de treball del procés participatiu per millorar la plaça Maresme. Se celebra al Casal de Barri Besòs i, per participar-hi, es recomana inscripció.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @scrufix: benvingut 2022. Comencem un nou any, amb esperança.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.