Espectacles per trencar-se de riure, al Besòs i el Maresme, amb La Regadora

28/06/2020 - 19:21 h

Cultura i lleure. Un cop passat el confinament i adaptant-se a les noves mesures de seguretat, torna La Regadora, el festivalet de clown i teatre de carrer del Besòs i el Maresme, que exhibirà de franc 3 espectacles els dies 3, 10 i 24 de juliol

Un cop passat el confinament i adaptant-se a les noves mesures de seguretat, torna La Regadora, el festivalet de clown i teatre de carrer del Besòs i el Maresme, que exhibirà de franc 3 espectacles els dies 3, 10 i 24 de juliol

En aquesta 2a edició de La Regadora es podran veure espectacle de diverses disciplines com el clown, l’acrobàcia, la dansa i el teatre. Les actuacions seran tres divendres de juliol a les 19 h al Centre Cívic Besòs. Tots els espectacles seran gratuïts, amb places limitades (la reserva d’entrada és obligatòria).

Les companyies Cirquet Confetti, Trasla2 i Ale Risorio seran les encarregades de fer que les riallades tornin a sentir-se al Centre Cívic. A més, la Cia La Toli presentarà la peça treballada durant la seva estada a la residència artística El Viver.

 

LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE

Divendres 3 de juliol, a les 19 h
CIRC AMB MALETA
, amb la Cia. Cirquet Confetti [Clown]
La pallassa Serafina arriba carregada de maletes, i a cada maleta hi ha els estris necessaris per sorprendre’ns i fer-nos còmplices del seu espectacle de circ de petit format. Malabars, equilibris, música, màgia, clown…i fins i tot el presentador, en Tobies, surten de dins la maleta!
Per anar-hi, inscriu-t’hi a l’enllaç següent: Reserva d’entrada.

Divendres 10 de juliol, a les 19 h (sessió doble)
ON? COM? AIGUA?, amb Cia. La Toli [Clown]
La Toli es desperta i, com cada dia, fa la seva rutina matutina. Aigua aigua i més aigua. Tot sembla seguir el transcurs natural però de sobte es queda sense aigua i haurà de fer front a aquesta problemàtica enfrontar-se al món real. Aconseguirà trobar l’aigua?
TRASLA2 [Acrobàcia, dansa i teatre]
Dos transportistes solitaris, una furgoneta blanca, un munt de caixes i una rentadora, són la pista de ball perquè el públic vegi que traslladar-se és una necessitat bàsica, si més no per ells dos. Els dos protagonistes deixen de ser-ho per convertir-se en objectes que es transporten l’un a l’altre.
Per anar-hi, inscriu-t’hi a l’enllaç següent: Reserva d’entrada.

Divendres 24 de juliol, a les 19 h
AVIVERDEI, amb la Cia. Ale Risorio [Clown]
Imagina una festa d’aniversari sorpresa! Imagina que l’homenatjat mai arriba! És possible celebrar igualment? Una subtil peça de clown, slapstick, poesia, trobades i confusions.
Per anar-hi, inscriu-t’hi a l’enllaç següent: Reserva d’entrada.

El cicle compta amb el suport del Pla de Barris del Besòs i el Maresme.