Últims dies per inscriure’s en els cursos d’hivern!

04/01/2022 - 14:08 h

formació i benestar. Els equipaments de Sant Martí organitzen tallers i activitats durant els mesos de gener, febrer i març, amb totes les mesures per evitar contagis per covid-19.

Els equipaments de Sant Martí organitzen tallers i activitats durant els mesos de gener, febrer i març, amb totes les mesures per evitar contagis per covid-19.

Després de les festes de Nadal, toca posar a punt la ment i el cos! Els Centres Cívics i els Casals de Barri del districte han programat fins al març cursos de diferents disciplines: arts escèniques, arts plàstiques, idiomes, música, dansa, salut i benestar o cuina.

Les circumstàncies derivades de la crisi sanitària de la covid-19 fan que es prenguin mesures addicionals per preservar la seguretat i salut de tothom. L’aforament als cursos és reduït, per tal de poder garantir la distància entre l’alumnat. Les inscripcions es poden fer presencialment o telemàticament, però es recomana aquesta segona opció.

Tal com indiquen les autoritats sanitàries, en les classes presencials cal fer ús de mascareta i del gel desinfectant, a més de garantir la distància de seguretat. Cada persona usuària ha de portar de casa el material necessari per a la realització dels tallers, donat que no es pot compartir el material del centre.

Després de cada classe, hi haurà un marge de temps abans de la següent sessió perquè els i les treballadores dels equipaments puguin ventilar la sala i higienitzar els espais i el mobiliari.

Les inscripcions als cursos estan obertes. Consulta les condicions de cada equipament:

La realització dels tallers programats està subjecte a possibles modificacions derivades de noves mesures que les autoritats sanitàries puguin decretar en funció de l’evolució de la pandèmia. Si la situació no permet les classes presencials, les sessions es desenvoluparan de forma telemàtica, mantenint els horaris i els continguts del curs.