Els jocs infantils pintats a terra de les Glòries, en vídeo

L'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCDEA) i l'Associació Rebobinart, ha impulsat el projecte "Primer Somriure de Glòries".

25/06/2015

Pèrgola-Umbracle

L'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCDEA) i l'Associació Rebobinart, ha impulsat el projecte "Primer Somriure de Glòries" amb la implicació de totes les escoles i instituts de l’entorn, durant el curs 2014-2015. El projecte ha tingut com a objectiu convertir un espai de la plaça on abans passaven cotxes en una nova àrea de jocs infantils dibuixats al terra a partir de les idees de mestres i nens i nenes.

El dibuix plasmat sobre el paviment és un drac vermell de grans dimensions: al cap del drac se situen els jocs vinculats a la ciència i la llum, com un laberint, jocs òptics o una sopa de lletres; al cos hi ha els jocs relacionats amb el moviment, com la xarranca o una diana, mentre que l’espai de la cua es destina a jocs creatius

L'Associació Rebobinart, encarregada de la implicació d'artistes d'art urbà en aquest projecte, explica en aquest vídeo el procés que ha permès diposar d'aquest singular espai a la plaça de les Glòries:

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries