La Comissió de Seguiment de les Glòries es reuneix per reimpulsar aquest espai

15/04/2016

Plaça de les Glòries 2016

L’Ajuntament de Barcelona ha celebrat la reunió de la Comissió de Seguiment del projecte de remodelació de la plaça de les Glòries. En la trobada han participat Janet Sanz, tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat; els gerents i tècnics de les actuacions urbanístiques d’aquest punt de la ciutat; els grups municipals, i els representants de les entitats veïnals de la zona.

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha destacat que “el Govern municipal manté un compromís ferm per a la transformació de la zona; prioritza les actuacions en equipaments municipals, l’habitatge públic, el parc i la millora de l’entorn, i aposta per la mobilitat sostenible.” La tinenta d’alcaldia ha subratllat la necessitat d’incorporar les obres de les Glòries als barems del Pla de mobilitat urbana 2013-2018, que preveu una reducció de l’ús del cotxe privat del 21%, i el compromís per disminuir la contaminació a la ciutat amb actuacions com la connexió de les dues xarxes de tramvia i la reordenació de la mobilitat a la plaça.

A més, durant la reunió de la Comissió, Sanz ha explicat que ja s’ha definit un calendari d’execució per als projectes plantejats a la plaça i l’entorn, com una escola bressol, habitatges públics o el túnel, que ja s’està construint. A més, s’ha fet pública la voluntat d’instal·lar una estació per mesurar la contaminació en aquest espai. Janet Sanz ha explicat també que s’està treballant en la modificació del Pla general metropolità (PGM) per tal de garantir els equipaments i fer-los realitat a curt termini, ja que moltes actuacions projectades l’any 2007 han anat variant.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries