Les Glòries més esportives

03/04/2017

DEFC 2016 Les Glòries

El proper dia 6 d’abril, Dia internacional de l’esport, se celebra un trobada esportiva oberta a tothom a la plaça de les Glòries.

Dins del programa de dinamització de les Glòries, l’activitat esportiva s’ha mostrat com un dels àmbits amb més participació veïnal i que ha aconseguit un públic fidel.

Per aquest motiu, dia a dia, des de la guingueta esportiva, es treballa amb els usuaris i usuàries per generar equips i grups de trobada activa.

No obstant, per ampliar la cohesió dels grups existents i per generar la socialització de l’espai, el proper dijous 6 d'abril s’ha preparat una trobada socioesportiva i saludable que compta amb la participació activa de les persones que utilitzen aquest espai.

L’equip de Futbol Sala Les Glòries, responsable de gestionar el bon funcionament del préstec esportiu i de dinamització de l’àrea esportiva, s'ha encarregat de l'organització de la trobada, que comptarà amb la col·laboració del Servei d’Acció Socioeducativa “A Partir del Carrer” (SSB Sagrada Família, Fort Pienc i Dreta de l’Eixample de l’Ajuntament de Barcelona ), el Club Patí de Barcelona i el Futtoc Internacional Association, a banda de la col·laboració de la Fundació  Femarec.

Programa de les activitats

Les activitats se celebraran durant tot el dia, en torn de matí i tarda.

De 10.00 a 14.00h hi haurà activitats infantils i inclusives de vòlei, bàsquet i  tennis taula.

De 17.00 a 19.00 hores se celebrarà un triangular de vòlei i paral·lelament, de 17.00 a 18.45 hores, tindrà lloc una exhibició i clínic de Futtoc, de la mà de Futtoc International Association

Finalment, de 17.30 a 19.00 hores se celebrarà una exhibició de patinatge de velocitat i taller d’entrenament, Club Patí Barcelona.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries