Guàrdia Urbana i Bombers participen en el XXIII Saló de la Gent Gran de Catalunya

18/10/2022 - 09:46

Seguretat i prevenció. Guàrdia Urbana. Bombers de Barcelona. La fira, que té lloc del 19 al 21 d’octubre a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, promou l’envelliment actiu de les persones grans.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona participen un any més en el Saló de la Gent Gran de Catalunya, que aquest 2022 arriba a la XXIII edició, per oferir consells i bones pràctiques en matèria de seguretat i prevenció.

Els dos cossos tindran un expositor conjunt a la fira, que té lloc del 19 al 21 d’octubre a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, i oferiran una sessió informativa sobre la prevenció d’incendis domèstics i la mobilitat segura amb l’objectiu que la gent gran, un dels col·lectius més vulnerables pel que fa a accidents de tot tipus, pugui prevenir i evitar situacions de risc.

D’aquesta manera, a través de la difusió d’informació útil i aportacions pràctiques per prevenir incendis i accidents, la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona contribueixen a millorar la conscienciació en matèria d’autoprotecció entre la gent gran no només a la llar sinó també a la via pública.

A més de temes relacionats amb la seguretat, la fira ofereix propostes centrades en grans àrees, com la cultura, la formació i l’oci, la salut, les noves tecnologies, els esports, la cosmètica, l’alimentació i els serveis socials, les institucions i les entitats.

El Saló de la Gent Gran de Catalunya s’ha convertit en una eina fonamental per a les empreses, entitats i administracions que treballen per millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. És per això que actualment és la fira més important d’Europa per a la gent gran.