La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona participen al Saló de l’Ocupació

09/11/2022 - 10:29

Seguretat i Prevenció. Els dos cossos participaran dijous, 10 de novembre, en una taula rodona, de 10.00 a 11.15 hores, en què aprofundiran en el dia a dia de la seva professió per atreure vocacions.

La Guàrdia Urbana i el cos de Bombers de Barcelona tornen a ser presents, un any més, al Saló de l’Ocupació, que se celebra aquest dimecres i dijous, 9 i 10 de novembre, al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, per explicar de primera mà com accedir als cossos de seguretat i emergències de la ciutat, el procés de selecció, les fases i els requisits.

Des del seu expositor propi, agents de la Guàrdia Urbana i dels Bombers de Barcelona ajudaran les persones interessades a enfocar el seu itinerari professional, tant si volen accedir a aquests cossos com a primera feina, com si estan reorientant la seva carrera cap a la vocació de servei i protecció ciutadana que requereix la seva feina.

Ambdós cossos ofereixen places estables amb recorreguts i itineraris de futur sense diferències de gènere ni de procedència, així com un ampli ventall de sortides laborals.

A més, el dijous la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona participaran en una taula rodona, de 10.00 a 11.15 hores, en què s’aprofundirà en com és la professió dels i de les agents de la Guàrdia Urbana i dels bombers i de les bomberes. En definitiva, serà un espai on descobrir nous talents i les sortides laborals que ofereixen els dos cossos.

El Saló de l’Ocupació es consolida un any més com la trobada amb una de les ofertes més àmplies i completes del país per a les persones que volen canviar de rumb professional o que busquen feina. Enguany ofereix més d’un centenar d’activitats, com assessorament personalitzat, demostracions d’oficis, un joc d’escapada per guanyar un procés de selecció, trobar feina a través de TikTok i conferències per descobrir les professions de futur.