La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona participen en el Saló de l’Ensenyament

13/03/2023 - 10:45

Seguretat i prevenció. Guàrdia Urbana. Bombers de Barcelona. El dimecres oferiran una xerrada conjunta sobre com accedir a cadascun dels cossos.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona tornen un any més al Saló de l’Ensenyament, que se celebrarà del 15 al 19 de març al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Els dos cossos disposaran d’un estand conjunt al pavelló 2, on resoldran totes les preguntes que tinguin les persones interessades. Explicaran, per exemple, les activitats que fan i com és el seu dia a dia, les condicions de treball de les dues opcions professionals o els requisits per participar en les convocatòries d’accés.

A més, el dimecres, de 14.30 a 15.30 hores, també oferiran la xerrada informativa conjunta: “Com formar part dels cossos de seguretat i emergències del servei públic municipal: Guàrdia Urbana i Bombers”.

L’edició d’enguany del Saló de l’Ensenyament reunirà prop de dos-cents expositors entre universitats, centres d’ensenyament i acadèmies de l’àmbit públic i privat, a més d’espais i activitats dedicades a l’orientació personalitzada amb l’objectiu d’assessorar els estudiants sobre el seu futur acadèmic i laboral.

Els horaris de visita del Saló de l’Ensenyament són:

  • del 15 al 17 de març, de 9.00 a 19.00 hores
  • dissabte 18 de març, de 9.00 a 20.00 hores
  • diumenge 19 de març, de 9.00 a 14.30 hores