La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona participen un any més al Saló de l’Ocupació

03/10/2023 - 10:08

Seguretat i prevenció. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre a Fira de Barcelona.

El 4 i 5 d’octubre es durà a terme una nova edició del Saló de l’Ocupació, en què la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona disposaran d’un estand conjunt per explicar com són els processos de selecció, quines fases hi ha per accedir-hi i els requisits que cal complir.

L’objectiu és explicar a les persones interessades les opcions laborals amb vocació de servei dels dos cossos i el ventall d’itineraris professionals que ofereixen segons la formació i les inquietuds personals. En el cas dels Bombers de Barcelona, properament es publicarà una nova convocatòria d’accés al cos.

A més, també participaran a la taula rodona “Sectors professionals de l’oferta pública” el 4 d’octubre, a les 10.30 hores, una sessió per donar a conèixer les oportunitats laborals que el sector públic ofereix, ja sigui via oposicions o concursos, ja sigui via personal laboral. A la taula hi participaran tant empreses públiques com del mateix Ajuntament de Barcelona, del qual formen part els dos cossos.

Tothom qui vulgui informar-se i parlar amb algun membre de la Guàrdia Urbana o dels Bombers de la ciutat pot fer-ho els dies 4 i 5 d’octubre, de 9.30 a 19.00 hores, al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

L’objectiu del Saló de l’Ocupació és orientar i oferir suport per a la recerca de feina o canvi de rumb professional a través de més de cent deu activitats enfocades a informar, assessorar, descobrir ocupacions, preparar processos de recerca de feina i conèixer els sectors amb més sortides professionals.

Més informació