Xerrades informatives de prevenció d’incendis forestals

21/05/2024 - 12:02

Prevenció. Les sessions tindran lloc dimecres, 29 de maig, i dimarts, 4 de juny, a les 18.00 h.

Com cada any els Bombers de Barcelona organitzen sessions informatives per donar recomanacions per prevenir els incendis forestals i cuidar els entorns de casa. Les xerrades a Sarrià - Sant Gervasi es realitzaran dimecres, 29 de maig, i dimarts, 4 de juny.

Les trobades tindran lloc a les 18.00 hores. La primera es realitza a la sala d’actes del Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán (C. d’Elisa Moragas i Badia, 16-34) i va adreçada a la ciutadania de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes; i la segona es realitza a la sala de plens de la Seu del Districte (Pl. del Consell de la Vila, 7) i va adreçada a la ciutadania del barri de Peu del Funicular i Can Caralleu

S’hi tractaran els temes següents:

  • Tasques preventives en l’àmbit forestal
  • Com protegir-nos dels incendis forestals?
  • Pla d’emergència del barri
  • Consells per prevenir i actuar davant un incendi domèstic

Aquestes xerrades van dirigides a les persones que resideixen a les zones forestals per destacar la importància de la col·laboració per mantenir aquests espais lliures d’incendis i fer un bon ús dels entorns, a més d’explicar com s’ha d’actuar en cas d’incendi forestal.

Consulteu aquí què cal fer en cas d’incendi forestal o com cuidar l’entorn de casa en cas que visqueu en zones pròximes al bosc. I recordeu: davant un incendi, el més important és trucar al 112 i donar tota la informació possible.