La Guàrdia Urbana i els Bombers participen en la Fira Gran

29/05/2024 - 15:43

Seguretat i Prevenció. S’oferiran ponències sobre consells de prevenció d’incendis domèstics i autoprotecció per a persones grans, seguretat ciutadana i mobilitat segura.

Els dos cossos municipals tenen un estand conjunt per resoldre els dubtes dels assistents al 25è Saló de la Gent Gran de Catalunya, un dels esdeveniments adreçats a les persones grans més important d’Europa. Hi ha previstes més de 300 activitats gratuïtes per promoure l’envelliment actiu.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona hi ofereixen tres ponències sobre consells de prevenció d’incendis domèstics i autoprotecció per a persones grans, seguretat ciutadana i mobilitat segura. N’hi haurà dues dimecres, 29 de maig, i una darrera divendres, dia 31.

També s’hi pot trobar un estand municipal accessible amb tota la informació d’actualitat i els principals serveis, recursos i projectes municipals per a les persones de més de 65 anys en un sol punt d’accés. L’estand està dedicat a la cultura per a les persones grans i s’hi dona informació sobre diferents projectes culturals municipals.

A més, el Consell Assessor de la Gent Gran (CAGG) també hi és present, i ofereix informació sobre la funció que fa i les activitats que organitza. Una de les novetats d’enguany és la projecció a la fira del curtmetratge participatiu A la bretxa, impulsat i cocreat pel CAGG.

Aquesta edició de la fira, que té lloc a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat, inclou més de tres-centes activitats de cultura, formació, oci, salut, noves tecnologies, esports o alimentació i hi són presents una vuitantena d’empreses i entitats. L’entrada a la fira és gratuïta, però per a algunes activitats cal inscripció prèvia. En podeu consultar més informació al web de la fira.