L’Espai Bombers s’afegeix un any més a la Nit dels Museus

15/05/2024 - 12:08

Seguretat i Prevenció. La jornada de portes obertes començarà a les 19.00 hores i s'acabarà just abans de la mitjanit, a les 23.59 hores

Aquest dissabte, 18 de maig, es podrà visitar el centre formatiu, divulgatiu i expositiu per lliure, entre les 19.00 hores i les 23.59 hores, o bé amb una visita guiada, cada 20 minuts dins d'aquest horari.

Per a les visites guiades i les portes obertes cal reservar plaça per correu electrònic a espaibombers@bcn.cat. Durant la resta del dia el centre mantindrà el seu horari habitual, entre les 11.00 i les 15.00 hores i entre les 16.00 i les 19.00 hores.

En la visita guiada es farà un recorregut per l’espai i es descobrirà la història del cos i de l’edifici on es troba. L’Espai Bombers és un espai expositiu permanent situat a l’antic Parc de Bombers del Poble-sec, que és l’únic parc històric que es conserva a Barcelona, on es dona a conèixer la història i la trajectòria del cos de Bombers de Barcelona amb peces importants de la col·lecció del cos i elements interactius i audiovisuals que permeten acostar-se també a les funcions i la missió actual dels bombers de la ciutat.

L’Espai Bombers és un dels 87 espais museístics de Barcelona i diverses ciutats metropolitanes que s’afegeixen a la iniciativa, amb més de 170 activitats disponibles. Si voleu saber quines són, consulteu el web de la Nit dels Museus.

Us hi esperem!

Més informació