L’Espai Bombers se suma a la Nit dels Museus

dl., 05/10/2021 - 12:03

Seguretat i prevenció. Dissabte, 15 de maig, s’oferiran visites gratuïtes, tant guiades com lliures.

L’Espai Bombers és un espai expositiu permanent ubicat a l’antic Parc de Bombers del Poble-sec, que és l’únic parc històric que es conserva a Barcelona, on es pot conèixer la història i la trajectòria del cos de Bombers de Barcelona, amb peces importants de la col·lecció del cos, interactius i audiovisuals, que permeten acostar-se també a les funcions i la missió actual dels bombers de la ciutat.

Aquest dissabte, 15 de maig, torna a Barcelona una altra edició de la Nit dels Museus, i de mitja tarda al capvespre es podrà triar entre diversos espais de la ciutat i de l’àrea metropolitana per gaudir de l’art, la cultura o la ciència.

En el cas de l’Espai Bombers, hi haurà la possibilitat de visitar el museu per lliure o bé fer-ho amb una visita guiada, a les 18.00, les 19.00 o les 20.00 hores. L’espai tancarà a les 22 hores.

En la visita guiada es farà un recorregut per l’espai i es descobrirà la història del cos i de l’edifici on es troba: el primer parc de bombers construït com a tal a causa del fenomen històric que va suposar l’Exposició Internacional del 1929.

Cal reservar plaça a espaibombers@bcn.cat o bé trucant al telèfon 932 565 434.

Us hi esperem!