Consells de seguretat i prevenció per a la comunitat internacional de Barcelona

dj., 10/21/2021 - 17:41

Seguretat. Els cossos de la Guàrdia Urbana i els Bombers participen en la setena edició del Barcelona International Community Day, que se celebra dissabte, 23 d’octubre.

Dissabte, 23 d’octubre, tindrà lloc la setena edició del Barcelona International Community Day, la jornada organitzada per l’Ajuntament de Barcelona que enguany torna a la presencialitat. Un espai de referència per a la trobada professional, social i cultural de la comunitat estrangera de la ciutat.

En aquest marc i per primera vegada, la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona disposaran d’un estand d’informació sobre consells de seguretat ciutadana, mobilitat segura, consells de prevenció de riscos i què fer en cas d’incendi.

A les 15.15 hores hi haurà la conferència en anglès “Estima Barcelona, ciutat de convivència i civisme”, a càrrec de la Guàrdia Urbana de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer les normes bàsiques de convivència i civisme a la ciutat. Una sessió per presentar les normatives que més influeixen en l’espai públic i les novetats sobre la mobilitat en bicicleta i vehicles de mobilitat personal. Serà una presentació didàctica sobre l’ordenança de civisme i el seu compliment.

Punt de trobada per a la comunitat internacional

Amb accés gratuït des de les 10.00 i fins a les 19.00 hores al Museu Marítim, el Barcelona International Community Day ofereix 50 activitats ajustades a les experiències i els objectius de les persones nouvingudes a la ciutat i al talent que ja hi està establert. Un espai de benvinguda amb conferències, taules rodones, tallers orientats a establir-se, treballar, fer negocis i integrar-se a Barcelona i a gaudir-ne.

A la trobada també hi haurà una fira amb 70 estand d’empreses, entitats i associacions que ofereixen serveis especialitzats, productes i iniciatives per a la comunitat internacional.

Des de fa anys cada mes d’octubre s’organitza aquesta gran reunió de la comunitat internacional de Barcelona per donar-li a conèixer tot el que la ciutat li pot oferir, intercanviar experiències amb altres persones i conèixer els actors clau de la ciutat.