Biblioteca - Centre de Formació del Laberint

La Biblioteca forma part del Centre de Formació del Laberint (CFL) i que alhora depenen de la Gerència Adjunta de Medi Ambient i Serveis Urbans d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona.

Especialitzada en jardineria i paisatgisme, compta amb un fons documental de gairebé 4.000 volums disposa d'una àmplia tipologia documental: llibres tècnics i científics, obres de divulgació, i exemplars únics i de gran raresa. Es nodreix de monografies, recursos electrònics,obres de referència, publicacions periòdiques especialitzades i normes tecnològiques de jardineria i paisatgisme. A més, és la memòria de les activitats realitzades per l'Ajuntament de Barcelona des de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins i dels treballs realitzats per antics alumnes. Com a fons valuós i col·lecció especial ofereix les obres de Nicolau Maria Rubió iTudurí.

Forma part del BCNexplor@, una eina de descoberta, gestionada pel SEDACi les biblioteques departamentals de l'Ajuntament de Barcelona.La nova interfície s'ha construït sobre la plataforma Worldcat Discovery amb la voluntat de compartir el coneixement municipal amb la resta del món.

També forma part del Catàleg col·lectiu de les universitats catalanes (CCUC) del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) que permet cooperar amb les biblioteques locals i beneficiar-nos de serveis bibliotecaris cooperatius.

Podeu consultar el nostre fons documental clicant a BCNexplor@.

Titularitat:
Centre públic

Horaris

Adreça:
Parc del Laberint,
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Horta
Població:
Barcelona