Per a més informació i inscripcions:
Cal concertar cita prèviament al telèfon gratuït 900 922 357, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores.
Els grups estan dinamitzats per la tècnica i la psicòloga de cada PIAD. El funcionament del grup es basa en la participació de les dones que l’integren i es treballen temes a partir de les seves experiències i necessitats. Es proporcionen tècniques de dinamització (escrits, documents, audiovisuals, etc.) per potenciar l’intercanvi d’experiències.
La durada de cada grup és de 12 sessions, de dues hores setmanals cadascuna.
Així mateix, els PIAD organitzen periòdicament tallers gratuïts amb temàtiques diverses com ara autoestima, autodefensa, dansa, risoteràpia, entre d’altres. Podeu consultar el contingut de cada taller al final d'aquesta pàgina.
Per a més informació i inscripcions:
Cal concertar cita prèviament al telèfon gratuït 900 922 357, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores.
Riure ens ajuda a relaxar-nos, a oblidar els problemes durant una estona, a atenuar la por, a dissipar les preocupacions i ansietats no desitjades, i a ser més tolerants.
El taller combina eficaçment recursos expressius del cos, jocs i danses com a mitjà per alliberar un riure sincer, la tensió, i gaudir del contacte amb les altres persones.
Es tracta d'una pràctica que aconsegueix despertar en pocs minuts la capacitat de sentir, d'expressar, de connectar amb el moment present, de fluir, de crear, de deixar-se anar i alliberar-se.
Aquest taller pretén crear un espai on les dones puguin redescobrir el propi potencial i el puguin expressar a través del moviment, l'expressió, la presa de consciència, i que el puguin oferir a si mateixes i al món.
Això afavorirà el benestar, la salut emocional, física i relacional, i potenciarà els propis recursos, habilitats i competències.
Espai on les dones podran entendre el funcionament del propi cos, la ment i les emocions a través de la vivència, experiència i participació en el taller, utilitzant com a eines per a l'autoconeixement, la dansa, la música, l'artteràpia i la relaxació.
Taller que utilitza la dansa com a eina per connectar amb el cos de les dones i apoderar-les.
Aporta beneficis en l'àmbit físic, ja que enforteix les dones i aporta consciència corporal; i en l'àmbit emocional afavoreix l'apoderament de les dones i la seva autoestima perquè proporciona eines per a l'expressió i gestió de les emocions.
Espai de relació i oci, mitjançant l'exercici físic com a eina per millorar la condició física, l'autoestima i la presa de decisions a través d'un gran ventall d'activitats com ara la relaxació, sessions de tonificació, control postural, etc.
És un espai de temps on les dones es poden dedicar a elles mateixes.
Espai on es pot reflexionar sobre el paper de les dones en les seves relacions afectives i la seva sexualitat, mitjançant els vincles afectius establerts al llarg de la vida i de les experiències i vivències de cada dona.
Taller que aborda la sensibilització, el moviment i la consciència corporal com a eines per poder guanyar qualitat de vida i recuperar l'equilibri amb l'organisme.
Amb aquest taller es vol potenciar la seguretat física i emocional, a través de l'augment de la presa de consciència de l'espai, de la postura, de la comunicació verbal i no verbal, com a eines de les dones.
Taller per fer (a través de l'artteràpia) un treball personal de cerca d'una autonomia més gran com a dones, a través de la presa de consciència, la identificació i reapropiació de fortaleses i recursos, treballant els límits amb l'entorn i amb els altres.