Club de lectura a mida. Masculinitat(s) en construcció

23/02/2024 - 14:32

Clubs de lectura. Nou club de lectura de tres trobades al voltant dels títols més significatius sobre masculinitats editats aquí en els darrers anys. Conducció: Lluc Pagès. Abril-juny. Inscripcions obertes

En aquest club a mida farem tres trobades al voltant dels títols més significatius sobre masculinitats editats aquí en els darrers anys. I alhora ens serviran com a excusa per a difondre l’avanç de la branca dels llibres feministes dedicada a la construcció social i simbòlica de la masculinitat, així com les possibilitats de canvi dels homes respecte als models tradicionals i reaccionaris de gènere. Tothom serà benvingut.

Conducció: Lluc Pagès, filòsof, educador i professor col·laborador a la UNED

Clubs de lectura a mida de 3 sessions: abril-juny. A la Biblioteca Vila de Gràcia
Inscripcions

Sessions:
Primera sessió: dijous 11 d’abril a les 18.30 h. Lectura: Hombres (blancos) cabreados, de Michel Kimel (Barlin Libros)

Segona sessió: dijous 9 de maig a les 18.30 h. Lectura: Contra-pedagogías de la crueldad, de Laura Rita Segato (Editorial Prometeo)

Tercera sessió: dijous 13 de juny a les 18.30 h. Lectura: La voluntat de canviar, de Bell Hooks (Tigre de Paper)

 

Lluc Pagès, filòsof, educador i professor col·laborador a la UNED. És especialista en transversalitat de gènere aplicada a la masculinitat. Comença la seva carrera professional en centres d’atenció a la infància i, posteriorment, en serveis d’atenció i recuperació per a dones. Des del 2016 desenvolupa la seva tasca professional en atenció a homes i joves. Actualment, és el responsable del Servei d’Atenció a Homes per a la promoció de relacions sense violència de l’Ajuntament de Tarragona (SAH).