2n concurs internacional de literatura ràpida de la plaça de les Glòries

La inscripció és gratuïta i s'ha de fer presencialment a la biblioteca El Clot - Josep Benet abans del divendres 20 d’abril.

12/03/2018

Concurs 90 minuts de glòria

El Centre Cultural La Farinera del Clot i la Biblioteca El Clot - Josep Benet organitzen la segona edició del concurs de literatura ràpida 90 minuts de glòria.

El funcionament és ràpid i senzill: les persones inscrites (fins a un màxim de 50) se citaran dissabte 21 d'abril a les 11 hores a la sala d’actes de la biblioteca i disposaran de 90 minuts per redactar un relat breu a partir de 3 consignes que seran donades a l’inici de la sessió.

Després dels 90 minuts de creació, el jurat es reunirà i triarà un treball guanyador i un finalista. Els premis consistiran en 300 euros per a la persona guanyadora i 150 euros per a la persona finalista.

El veredicte del jurat es farà públic el mateix dia a les 17 hores al teatre Jesús Concernau del Centre Cultural La Farinera del Clot.

Podeu consultar les bases a la pàgina web de La Farinera. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer presencialment a la biblioteca El Clot - Josep Benet abans del divendres 20 d’abril.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries