Nous passos en les obres d’enderroc del viaducte

Les obres d’enderroc de la meitat nord de l’anella avancen a bon ritme i actualment els treballs se centren a les rampes Besòs i Llobregat.

24/07/2014

Zona de Glòries

L’enderroc del viaducte banda muntanya de la plaça de les Glòries continua segons el calendari previst i actualment s’està enllestint la desconstrucció de les rampes Besòs i Llobregat.

Prèviament en els darrers dies es van demolir les cobertures dels passos de Castillejos i Ciutat de Granada. Aquests treballs suposen que, fins al 3 d’agost, estigui tallat el lateral muntanya de la Gran Via, sentit entrada a la ciutat, entre els carrers Cartagena i Castillejos.

L’objectiu és que a finals de setembre estigui completada tota la fase 2 (demolició) de les obres d’enderroc de l’anella viaria de la Plaça de les Glòries, començant la fase d’urbanització provisional.

En les imatges adjuntes es pot veure des d’una posició elevada l’estat de la plaça en l’inici de l’enderroc de la banda muntanya del viaducte i tots els canvis que ha experimentat l’espai, que passarà a convertir-se en una zona central de la ciutat.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari








He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries