El millor disseny de l’any es pot veure al Disseny Hub

Una mostra agrupa més de 500 projectes finalistes i guanyadors dels premis que atorguen el FAD i les seves associacions.

01/08/2014

Imatge de la mostra

El Disseny Hub, un dels edificis més emblemàtics dels entorns de la plaça de les Glòries, acull fins al 22 d’octubre la mostra “El millor disseny de l’any” que agrupa les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorga el FAD i les seves associacions.

L'exposició conjunta dels millors treballs i obres finalistes i premiades de l'any en les diferents disciplines del disseny.  Es tracta d’una cita imprescindible per veure i entendre què es cou al món del disseny avui.

La mostra forma part de la programació del FADfest, el festival del disseny industrial, del disseny gràfic i la comunicació visual, de l’arquitectura i l’interiorisme, de la moda, de l’art i l’artesania de Barcelona. Es tracta del festival anual del FAD que celebra l’excel·lència creativa, que reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Un aparador per descobrir les millors propostes de disseny de l’any que va tenir lloc a Barcelona entre el 25 de juny i el 10 de juliol de 2014.

Més informació:

http://fadfest.cat/website/exhibition-2/

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari








He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries