Desviaments durant la Setmana Santa a la plaça de les Glòries

15/04/2014

Avís per als vianants. Banda mar

Del 17 al 21 d’abril i en el marc de les tasques de demolició de l’anella viària costat mar, en el tram entre C/ Badajoz i Ciutat de Granada, restarà tallat per obres el pas de vianants del carrer de la Ciutat de Granada per sota la Gran Via. També es duran a terme desviaments de la línia H12 en sentit sortida de Barcelona (per Diagonal – Roc Boronat – Sancho d’Àvila – Llacuna – i tronc central sentit sortida de Barcelona de Gran Via).

Paral•lelament entre els dies 18 i 21 d’abril quedarà afectat amb talls el servei del Tramvia sentit Besós en les línies T5 i T6 (entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu, costat mar). Un desviament de trànsit garantirà la continuïtat a Badajoz i Diagonal per als vehicles.

Informació ciutadana

Un equip d’informadors indicarà als vianants el recorregut alternatiu a realitzar amb motiu del tall del pas de vianants del carrer de la Ciutat de Granada per sota la Gran Via, que es desplaça cap al carrer Badajoz, on s’habilita un espai sota els viaductes. A la via pública s’ubicaran retolació informativa per orientar els vianants sobre els nous passos i als usuaris de la H12 sobre el canvi d’ubicació de la parada d’autobús. TRAM té col•locats cartells informant del tall de les línies T5 i T6. A més també s’ha informat al Centre Comercial de Glòries d’aquestes afectacions, tant per als seus visitants com per a les afectacions que puguin tenir sobre el transport de mercaderies.

A partir del 17 d’abril s’iniciaran les tasques per a la demolició del costat mar del pas inferior del carrer de Los Castillejos, a la banda Llobregat de la plaça de les Glòries. La demolició d’aquest pas inferior suposarà talls nocturns del 22 al 29 d’abril, entre les 23h i les 6h. Entre el 6 i el 8 de maig s’ocuparà un carril mantenint en tot moment un carril de circulació. Es mantindrà el pas de vianants per una de les dues voreres del pas inferior.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries