El Museu del Disseny obrirà les portes el proper 14 de desembre

L’equipament situat a la plaça de les Glòries s’inaugurarà amb quatre exposicions permanents al voltant de les arts de l'objecte i del disseny.

13/10/2014

Edifici Disseny Hub

El pròxim 14 de desembre el Museu del Disseny de Barcelona obrirà les seves portes al públic amb quatre exposicions permanents al voltant de les arts de l'objecte i del disseny.

El nou Museu ubicat a l'edifici Disseny Hub Barcelona de la Plaça de les Glòries, neix com a resultat de la integració de les col·leccions del Museu de les Arts Decoratives, el Museu de Ceràmica, el Museu Tèxtil i d'Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques, amb un total de més de 70.000 peces.

En aquest moment s'estan duent a terme les darreres tasques de conservació i trasllat a les sales d'exposicions de les més de 2.000 peces que hi seran mostrades.

Veure vídeo

Nova exposició al Disseny Hub Barcelona

D’altra banda, el passat 9 d’octubre es va inaugurar la mostra Naturaleses de l’Art Noveau, que es podrà veure a l’edifici Disseny Hub Barcelona fins al proper 6 de gener.

Es tracta d’una exposició itinerant organitzada per Réseau Art Nouveau Network i presentada a diverses ciutats europees. Ofereix al públic en general i als amants del Modernisme l'oportunitat de comprendre el paper de la natura en l'art en l'època modernista.

L'objectiu de l'exposició és convidar els visitants a participar en una original descoberta del Modernisme i la seva relació amb la natura, mostrant l'evolució del treball artístic des de la idea a les creacions, gràcies a una iconografia ricament documentada. L’entrada és gratuïta.

Més informació: www.museudeldisseny.cat
Data: del 9 d'octubre de 2014 al 6 de gener de 2015
Horari: Dilluns de 16 a 20.30 h i de dimarts a diumenge de 10 a 20.30 h
Preu: Entrada gratuïta
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona Pl. de les Glòries Catalanes , 37-38

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries