Els millors creatius de publicitat d’Europa, reunits a Barcelona

A la primera edició de l’European Creativity Festival, del 6 al 8 de novembre, es premien els millors treballs creatius d’Europa i s’hi fan conferències i tallers.

07/11/2014

European Creativity Festival

En una de les sales de l’edifici del Disseny Hub, un grup de creatius decideixen sobre quin anunci de revista és millor que un altre. Són els membres del jurat responsable de decidir quin dels treballs creatius presentats s’ha d’endur el premi al millor anunci de revista d’Europa, que revelaran dissabte 8 de novembre a l’auditori del mateix edifici.

Es tracta de la 23ena edició dels Best of European Design and Advertising, la “Champions league” de la creativitat publicitària, ja que entren a concurs només treballs prèviament premiats als països d’origen. En total s’hi ha presentat més de 600 projectes creatius en categories com campanyes interactives, televisió, ràdio o disseny gràfic. Els avaluarà un jurat internacional format per 47 creatius de renom de 15 països europeus.

Nou festival d’èxit a Barcelona

Els premis de creativitat s’emmarquen dins el Primer Festival de Creativitat Europea que se celebra al Disseny Hub de Barcelona. Un nou festival on, més enllà de l’apartat competitiu,   també s’hi faran conferències i tallers impartits pels millors creatius d’Europa. Tot i ser la primera edició del festival,  la bona salut del sector creatiu barceloní ha fet que totes les entrades ja estiguin venudes.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries