Imatges de la transformació de Les Glòries

09/04/2014

Imatge dels treballs d'enderroc de l'anella mar

La desconstrucció de l'anella viària del costat mar de la plaça de les Glòries ja permet observar una nova visió d'aquest espai de la ciutat que, una vegada acabin les obres, passarà a convertir-se en un gran zona verda per a les persones.

Les obres continuen a bon ritme i està previst que al juny finalitzi la primera fase, que inclou l'enderroc de l'anella del costat mar i la construcció del nou pas per a vehicles en superfície. A partir d'aquest mes i fins al setembre començarà la segona fase que suposarà l'enderroc de l'anella costat muntanya i la desaparició definitiva del viaducte.

En aquestes imatges recents s'observa el procés de transformació de la zona, com avancen les obres i com la desconstrucció parcial de l'anella del costat mar permet tenir una nova visió de la plaça i dels seus edificis més emblemàtics com són la Torre Agbar i el Disseny Hub Barcelona.

El viaducte ja comença a ser història i dóna pas a un nou espai obert que serà una realitat amb Canòpia Urbana, el projecte guanyador del concurs de propostes per transformar Les Glòries.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries