12 i 13 d’abril: afectacions a la C31 entre Llacuna i Rambla del Poblenou

11/04/2014

Imatge dels treballs

Fins dissabte 12 d’abril, durant les hores vall (de menys circulació de vehicles), segueixen els treballs de demolició de la mitjana central de la C-31, amb l'aglomerat del vial. Les obres impliquen la reducció dels carrils de circulació, de tres a dos per cada sentit. Es redueix un carril de circulació en sentit entrada a Barcelona entre les 10h i les 20h i en sentit sortida de Barcelona de 10 h a 17h.

D'altra banda, diumenge 13 d'abril es duran a terme tasques de senyalització horitzontal dels carrils a la C-31 en sentit sortida en el tram comprès entre Llacuna i Rambla del Poblenou, per reajustar el traçat d'aquests carrils de circulació. Les obres afectaran dos carrils en sentit sortida a la C-31, permetent el pas dels vehicles per un carril, entre les 9 i les 15h.

Es tracta del tram final de les tasques previstes en les obres de demolició de la mitjana central de la C-31 iniciades el 20 de març. La seva finalització donarà pas al desplaçament dels tres carrils de sortida cap al costat muntanya, aprofitant l'espai alliberat per l'eliminació de la mitjana central i el repintat dels carrils. La C-31 consolidarà així el traçat dels tres carrils de circulació per cada sentit. Aquesta actuació permetrà disposar l'espai per a les obres previstes al lateral mar de la Gran Via, donant pas a la propera urbanització del lateral de la Gran Via d'acord amb la seva configuració a la trama urbana de l'Eixample.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries