La fusió musical inaugura la temporada a la Farinera del Clot

La Farinera del Clot, situada a l'entorn de la plaça de les Glòries, presenta la tercera edició del Cicle #FF Fusió Farinera del 30 de gener al 20 de febrer.

28/01/2015

Altercat

El #FF Fusió Farinera inaugura la temporada musical del Centre Cultural per tercer any consecutiu. I ho fa trepitjant fort, amb tres nits temàtiques i sis formacions musicals a l’escenari durant els mesos de gener i febrer.

El 30 de gener l’obriran els egarencs Altercat, aterrant amb el seu nou disc Instants, tot just acabat de sortir del forn i estrenat amb un ‘sold out’ a la Nova Jazz Cava de Terrassa, el passat desembre. Compartiran aquest cartell de melodies rockeres, mestisses i festives amb els Trast, un dels grups revelació del darrer estiu amb el seu 'Diari de matinada'.

El cicle farà un gir radical i s’instal·larà en el 7 de febrer en una nit dedicada al rap, de la mà dels Rapgenoma, una proposta combativa i contundent amb sis músics a escena – mc’s i banda - fusionant rock&rap. Els acompanyaran els Hombres Bala, projecte musical de Weleló, Marco Fonktana i Sr Zambrana estrenat justament a l’#FF de l’any passat.

El reggae, la rumba, la cúmbia i l’ska seran els protagonistes dels concerts del 20 de febrer. Des del Camp de Tarragona arribaran dues bandes joves i potents. Papagayo, presentant nou disc a Barcelona produït per Chalart58, coneguts després d’una gira de vint concerts amb La vida ha despertat i Segonamà, seguint de ruta amb el seu EP, en la nit de clausura de l’#FF.

Tots els concerts comencen a les 22.00 h.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries