La mostra de les propostes finalistes de Les Glòries arriba a l’ETSAV

24/04/2014

Imatge de l'exposició

Del 22 d'abril al 30 de maig l'exposició de les 10 propostes finalistes del concurs de Projectes Restringit per al Projecte Urbà de l’Espai Lliure de la Plaça de les Glòries Catalanes de la Ciutat de Barcelona, s’instal·la a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, situada al carrer Pere Serra 1-15 a Sant Cugat del Vallès. La itinerància d'aquesta mostra està impulsada per la Direcció de Cultura i Comunicació de l'ETSAV, amb la col·laboració amb Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona.

10 plafons amb les totes propostes finalistes

L'exposició s'ubica al vestíbul de l'Escola, a planta baixa i 1r pis, i inclou els 10 plafons amb els renders (6 plafons DINA1) que expliquen cadascuna de les propostes presentades pels 10 equips d'arquitectes finalistes.

A l'hall de planta baixa s'hi pot veure la proposta guanyadora "Canòpia Urbana", de la UTE Agence Ter i Anna Coello, així com la proposta que va obtenir una menció del jurat del Concurs "Terra d'Oportunitats" de la UTE Fuses – Viader – Perea – Mansilla – Desvigne.

A la planta 1a del vestíbul es poden contemplar els plafons de les propostes finalistes dels equips  UTE Martínez Lapeña Torres Arquitectos Revetllat Ribas Esteyco (lema: "Creus Cerdà"); UTE Porras La Casta Scp – Rubio&Alvarez Sala SL (lema: "Origen"), UTE MBM Arquitectes, S.L.P. – Beth Galí, S.L.P. – Cicsa, S.A (lema: "Colibrí"), UTE Glòries Equip 10+1 (lema: "Re-Bcn"); UTE Enric Serra – Moisés Gallego – Màrius Quintana – Jordi Bellmunt – Angel Carlos Aparicio (lema: "Cruïlla 0"), UTE Bailorull – Galí-Izard Nebot – Pagés Viu – Remoue – Tsukamoto- Atelier Bow Wow (lema: "Tres Cartes"), UTE Emba Estudi Massip Bosch Arquitectes – Topotek Gesellschaft Von Ladschaftsarchitekten Mbh (lema: "Glòries +"), i UTE Bru Lacomba Setoain SLP – Lks Ingenieria Scoop (lema: "Incerta Glòria").

L'exposició "10 propostes per a la transformació de Les Glòries", organitzada per l'Àrea d'Hàbitat Urbà, es va inaugurar al Barcelona Disseny Hub el passat 18 de febrer, i incloia tot el material i suports elaborats pels equips finalistes del concurs de Les Glòries: plafons DINA1, maquetes i audiovisuals. Posteriorment l'exposició es va instal•lar al hall de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC) del 12 de març al 4 d'abril, on es va organitzar un debat entorn a Glòries coincidint amb la mostra.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries