Agenda de Sant Martí: festes majors, llum BCN i més!

02/11/2021 - 12:43 h

cultura i lleure. Aquesta setmana, l’agenda arriba carregada de cultura popular gràcies a les Festes Majors del Clot i Camp de l’Arpa i de la Verneda de Sant Martí, i també d’actes institucionals, donat que se celebra la 59a edició dels Premis Sant Martí.

Aquesta setmana, l’agenda arriba carregada de cultura popular gràcies a les Festes Majors del Clot i Camp de l’Arpa i de la Verneda de Sant Martí, i també d’actes institucionals, donat que se celebra la 59a edició dels Premis Sant Martí.

Divendres 5 de novembre comença la Festa Major de la Verneda de Sant Martí i també la Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa. La cultura popular torna als carrers del districte amb cercaviles de gegants, diades castelleres i correfocs, entre d’altres.

L’acte de lliurament dels 59 ns Premis Sant Martí se celebra dijous 11 de novembre a partir de les 18 h a l’Auditori de Sant Martí. Es lliuraran els guardons en les modalitats individual, col·lectiva i de promoció econòmica, a més de les medalles de Sant Martí. L’acte estarà conduït per la periodista Cristina Riba.

Un dels esdeveniments més esperats pels barcelonins i barcelonines arriba també aquest cap de setmana: el festival internacional d’arts lumíniques Llum BCN. Organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 a diversos espais públics del Poblenou.

El Centre Cívic Besòs organitza una nova edició del festival (in)fusión flamenca, del 5 de novembre al 5 de desembre. Comença divendres amb l’espectacle de dansa Bailes de histéricas, que es representa a l’institut Barri Besòs (sala Carlos Díaz).

En l’àmbit institucional, dimarts 9 de novembre se celebra una nova Audiència Pública, a partir de les 18 h; i dilluns 8, el Consell Escolar, també a partir de les 18 h, per videoconferència.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @sergipib75: gaudint de la clariana de Glòries.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.