Clown i lectures d’estiu a l’agenda de Sant Martí

04/07/2022 - 13:23 h

cultura i lleure. Aquest mes de juliol, arriba al Besòs i el Maresme una nova edició del festivalet de clown La Regadora i la Sala Beckett ofereix un seguit de lectures dramatitzades al parc del Centre del Poblenou.

Aquest mes de juliol, arriba al Besòs i el Maresme una nova edició del festivalet de clown La Regadora i la Sala Beckett ofereix un seguit de lectures dramatitzades al parc del Centre del Poblenou.

El Centre Cívic del Besòs i el Maresme organitza el festivalet de clown i de teatre de carrer La Regadora. El tret de sortida es donarà dimarts 12 de juliol amb l’espectacle Wooooow! De la cia. La Churry. L’entrada és gratuïta.

El festivalet La Regadora forma part de la nova temporada del programa Estiu al Barri, un conjunt d’activitats de lleure gratuïtes que tenen lloc als carrers, places i equipaments del Besòs i el Maresme: tallers de circ, de fotografia, d’art, rondallaires, festival de circ i sessions de cinema a la fresca, entre altres propostes. Fins al 10 de setembre.

La Sala Beckett impulsa de l’11 al 15 de juliol una sèrie de lectures dramatitzades al parc del Centre del Poblenou, en el marc del seu Obrador d’estiu. Els i les intèrprets llegiran textos que tractaran temes com l’amor, el matrimoni o el màrqueting. L’accés és lliure.

El 12è cicle d’humor i d’estiu Endorfines, organitzat per La Farinera del Clot, ofereix el tercer espectacle del cicle dijous 14 de juliol a partir de les 20 h, titulat Les vacances de Madame Roulotte. L’entrada és gratuïta i la funció es podrà veure a l’exterior del Centre Cultural.

En l’àmbit institucional, dimecres 13 de juliol se celebra el Consell de Barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, a partir de les 18 h al Casal de Barri Diagonal Mar. La pròxima setmana, també tindran lloc dos Consells sectorials: de Memòria Democràtica i Patrimoni Industrial (dilluns 11) i de Mobilitat, Accessibilitat i Diversitat Funcional (dimarts 12).

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @arasanz: jardins de Ca l’Aranyó.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.