Descobreix tots els actes del 8M a l’agenda cultural de Sant Martí!

02/03/2021 - 10:44 h

cultura i lleure. Per la seva banda, l’Auditori de Sant Martí estrena una nova temporada del seu cicle Resonare dedicat a la música clàssica.

Per la seva banda, l’Auditori de Sant Martí estrena una nova temporada del seu cicle Resonare dedicat a la música clàssica.

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones i des del Districte ens hi sumem per fer valer les reivindicacions feministes. El teixit associatiu de Sant Martí ha preparat un seguit d’actes amb l’objectiu de fer visible la seva tasca diària en favor d’una societat igualitària.

En un any marcat per la covid-19, les entitats han volgut posar l’accent en la importància de les cures organitzant concursos, exposicions i altres actes al voltant d’aquest tema. En el programa d’enguany, tampoc falten les activitats on les dones són les protagonistes, ja sigui concerts de compositores com Anna Andreu o Maria la Blanco, exposicions d’artistes o obres de teatre creades per dones.

L’Auditori de Sant Martí ofereix dissabte 6 de març el concert del cuarteto Moon, en el marc del cicle Resonare de música clàssica. El cicle es representa habitualment a l’església de Sant Martí de Provençals però, a causa de les mesures decretades per les autoritats sanitàries per combatre la pandèmia de la covid-19, aquest primer concert es representarà a l’Auditori.

Recordeu que, per assistir als diferents espectacles, cal reservar entrada perquè l’aforament és limitat.

En l’àmbit institucional, dimarts 9 de març se celebra el Consell de Barri del Besòs i el Maresme i dimecres 10, el Consell de Salut. Totes dues sessions es podran seguir en directe a través del nostre canal YouTube.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @_xispa: rengle d’edificis a Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.