La Diada de Sant Jordi arriba l’Agenda cultural de Sant Martí!

19/04/2021 - 13:06 h

cultura i lleure. Entitats i equipaments han organitzat aquest cap de setmana diversos espectacles familiars per explicar la llegenda de maneres ben originals.

Entitats i equipaments han organitzat aquest cap de setmana diversos espectacles familiars per explicar la llegenda de maneres ben originals. A més, encara és obert el període d’inscripcions per al concurs de literatura ràpida ‘90 minuts de Glòria’.

El IV Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la Plaça de les Glòries se celebra dissabte 24 a la biblioteca El Clot – Josep Benet. El termini per inscriure’s finalitza divendres 23 a les 20 h.

La programació de Sant Jordi està pensada principalment per al públic familiar. Divendres 23 i dissabte 24 d’abril, es representen fins a quatre obres relacionades amb la llegenda de Sant Jordi a l’Auditori de Sant Martí i als Centres Cívics Can Felipa, Sant Martí i Parc Sandaru. A més, el Parc Sandaru organitza divendres un recital poètic en el marc del concert de Bertran Swing Band; i l’Institut Barri Besòs (sala Carlos Díaz) serà l’escenari d’una trobada de músics rumberos organitzada pel Centre Cívic Besòs.

En l’agenda setmanal, destaquem dos tallers dedicats a donar una segona oportunitat als aparells i la roba que tenim per casa. La Restart Party torna al Casal Ca l’Isidret els últims dissabtes de cada mes, començant pel dia 24 d’abril. Un grup de persones voluntàries ajudaran al veïnat a reparar  gratuïtament aparells electrònics espatllats. I dimarts 27, Palo Alto Barcelona acull el Didaltruck, un servei mòbil d’assessorament tèxtil on ensenyaran a cosir, arranjar i transformar peces de roba.

Recordeu que, per assistir a les activitats, cal reservar entrada perquè l’aforament és limitat.

En l’àmbit institucional, dilluns 26 se celebra una nova sessió del Consell Escolar de Sant Martí i es podrà seguir en directe a través del nostre canal YouTube. Dimecres 28, tindrà lloc el Consell de Barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. El veïnat hi podrà participar plantejant preguntes sobre l’ordre del dia i també intervenint en directe en les sessions, que seran emeses per streaming.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @joanaroch: reflexos al parc de Diagonal Mar.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.