Noves afectacions a la mobilitat per les obres als Túnels de Glòries

A partir del 28 de gener, i durant tres mesos, es tallarà la circulació del tramvia a l'estació de Can Jaumandreu del TRAM. S'habilitarà un servei substitutori de bus per als usuaris.

10/01/2019 -

Fotografia aèria de Glòries

Continuen a bon ritme els treballs als Túnels de Glòries. Actualment s'està treballant en l'execució dels prismes de serveis a la vorera del carrer Llacuna i al lateral mar de la Gran Via de les Corts Catalanes, dues actuacions previstes de finalitzar l'11 i el 18 de gener, respectivament.

Posteriorment, del 28 de gener al 30 de març, s’executarà el prisma de pas de serveis que es farà per meitats al carrer Llacuna, mantenint el pas de vianants de Gran Via, que s’anirà desplaçant segons la fase i dos carrils de circulació.

D'altra banda, a partir del 28 de gener, i durant tres mesos, es tallarà la circulació del tramvia a l'estació de Can Jaumandreu del TRAM. S'habilitarà un servei substitutori de bus per als usuaris.

Durant aquests tres mesos es realitzaran els treballs d’execució del túnel entre rambla del Poblenou i Llacuna, que impliquen el tall del pas de vianants de la rambla del Poblenou.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries