Sessió informativa: prevenció d’incendis forestals al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes

01/06/2022 - 11:51

Avui, a les 18.00 hores, tindrà lloc una sessió informativa per a la prevenció del foc al barri de muntanya. Es podrà seguir en línia i a través del web del Districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Dimecres, 1 de juny, a les 18.00 hores, tindrà lloc una sessió informativa per a la prevenció del foc al barri de muntanya. La xerrada preventiva es podrà seguir en línia i a través del web del Districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Amb la pujada de la temperatura i l’arribada de l’estiu, s’incrementen les actuacions preventives als espais públics,  especialment els de més risc, com el Parc Natural de la Serra de Collserola. Històricament el risc d’incendi forestal és una de les preocupacions més importants per a les veïnes i els veïns que viuen al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, del districte de Sarrià – Sant Gervasi.

En aquest context s’emmarca la sessió informativa sobre la prevenció d’incendis forestals a càrrec dels Bombers de Barcelona que tindrà lloc dimecres, 1 de juny, a les 18.00 hores, al Centre Cívic L’Elèctric.

L’acte es podrà seguir en línia a l’enllaç del canal de Youtube de l’Ajuntament i al web del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Els Bombers de Barcelona recorden que els ciutadans no s’han d’enfrontar mai a un incendi, ja que aquesta tasca correspon als cossos que estan preparats per extingir-los. Recordeu que en cas d’emergència cal trucar al 112.

Organitza: Bombers de Barcelona i Districte de Sarrià – Sant Gervasi