La Guàrdia Urbana participa en un acte benèfic contra el càncer infantil

29/05/2024 - 13:13

Seguretat i Prevenció. Les donacions, que es poden continuar fent fins al 3 de juny, es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu.

El diumenge 26 de maig el cos va exposar dos turismes i dues motocicletes en un acte a Esplugues de Llobregat per recaptar fons per a la investigació i el tractament d’aquesta malaltia.

Durant tot el matí diversos equips d’emergència i de seguretat locals, autonòmics i estatals van col·laborar amb exhibicions i activitats en l’acte solidari organitzat per la policia local d’Esplugues de Llobregat, obert a tota la ciutadania.

Les donacions, que es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu, es poden continuar fent a través d’aquest enllaç fins dilluns, 3 de juny.

La Guàrdia Urbana participa regularment en actes solidaris. Per exemple, al desembre es va organitzar un recapte d’aliments per a gent gran en risc d’exclusió social i al febrer dos membres del cos van explicar les seves experiències de voluntariat en una jornada a l’ISPC en què també van prendre part entitats socials.