Documents temàtics

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el primer dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Any del document:
2017

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el segon dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Any del document:
2017

Entre les funcions dels equips d'atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document és el tercer dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Any del document:
2017

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el quart dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Any del document:
2017

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el cinquè dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Any del document:
2017

Guia de prevenció dels abusos sexuals a les activitats del Protocol de Prevenció dels Abusos Sexuals en l’àmbit del lleure, elaborat per la Fundació Vicki Bernadet i la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Any del document:
2018

L’Ajuntament de Barcelona afronta el repte d’impulsar la participació dels infants. Aquest repte col·lectiu planteja la participació dels infants a la ciutat des d’un nou paradigma. Els infants han d’implicar-se en la definició i planificació de les iniciatives participatives al barri, al districte i a la ciutat: han de codissenyar les iniciatives i coliderar els processos que es defineixin per assolir el que es proposin.

Any del document:
2018

L'objectiu d'aquest protocol marc és l'atenció dels infants i adolescents víctimes de qualsevol maltractament mitjançant una intervenció coordinada i eficaç dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i, en la mesura possible de la resta d'Administracions i institucions competents en l'atenció dels drets i necessitats dels infants i adolescents, abordant tant la prevenció com la detecció, l'atenció i la recuperació. Aquest protocol és l'instrument bàsic per garantir uns estàndards mínims en l'atenció dels infants i els adolescents víctimes de maltractament, amb independència del seu sexe, nacionalitat, discapacitat, condició social i ubicació territorial.
 

Any del document:
2017
Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat