Avancen les obres dels túnels de les Glòries, amb afectacions puntuals en la mobilitat

Les obres dels túnels viaris de les Glòries avancen, i entre el 6 i el 13 de setembre comportaran afectacions puntuals en la mobilitat dels vehicles que circulin en direcció d’entrada o sortida de la ciutat per la gran via de les Corts Catalanes.

31/08/2018

Ortofoto Glòries - Maig 2018

Les obres de construcció del túnel viari a la plaça de les Glòries Catalanes comportaran alteracions puntuals del 6 al 13 de setembre i implicaran afectacions en la mobilitat dels vehicles que circulin per la gran via de les Corts Catalanes per entrar o sortir de la ciutat.

Afectacions el 6 i 7 de setembre

Es tallarà el lateral per la banda de muntanya de la gran via de les Corts Catalanes en direcció d’entrada a la ciutat. Els vehicles es desviaran per la Gran Via en direcció al carrer de Bilbao cap al carrer del Perú i el carrer de la Llacuna.

Afectacions el 8 i 9 de setembre

Entre les 8.00 i les 13.00 hores del dia 8 de setembre es reduirà a un sol carril la circulació per la gran via de les Corts Catalanes en el tram entre el carrer dels Escultors Claperòs i el carrer de la Ciutat de Granada.

Les nits del 8 i 9 de setembre es restringirà la circulació per la gran via de les Corts Catalanes en direcció d’entrada a la ciutat en el tram entre els carrers de la Independència i de la Ciutat de Granada i en el tram comprès entre el carrer de Sant Joan de Malta i el carrer de Bilbao. Els vehicles que vinguin pel lateral de la banda de muntanya es desviaran en direcció a la rambla de Prim amb rambla de Guipúscoa. Els vehicles que circulin pel tronc central (C-31) es desviaran en direcció al carrer de Bac de Roda amb rambla de Guipúscoa.

Afectacions durant la nit del 12 al 13 de setembre

Durant la nit del 12 al 13 de setembre es reduirà a un únic carril de circulació d’entrada i sortida a la ciutat el tram entre la rambla del Poblenou i el carrer de Bilbao de la gran via de les Corts Catalanes.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries