Modificacions de trànsit per les obres de les Glòries

07/12/2015

Viver

Aquests canvis, que no comportaran talls de trànsit, es duen a terme en el marc del projecte de construcció dels túnels viaris. En concret, s’estan realitzant les tasques de desviament del col·lector del carrer dels Escultors Claperós i l’inici de l’execució de pantalles del túnel a l’alçada del carrer de Badajoz.

Les tasques comportaran el desplaçament viari dels carrers de Badajoz i de la Independència a l’alçada de la Gran Via de les Corts Catalanes cap al costat Besòs, ocuparan part de la vorera i mantindran 3 carrils de circulació en aquest punt. El lateral del costat muntanya de la Gran Via, en sentit Llobregat, es mantindrà desviat cap a aquesta via, i el tronc central es veurà desplaçat cap al costat mar i ocuparà una part de l’actual recinte d’obra de la zona central de la plaça de les Glòries.

Els treballs d’implantació d’aquesta modificació –el moviment del tancament de barrera de formigó, els semàfors, la senyalització vertical i horitzontal– s’efectuaran en diferents fases durant la nit del 5 al 6 de desembre. Aquest canvi no comportarà una pèrdua de capacitat viària significativa en els vials afectats, però es recomana més atenció als conductors pels canvis en la senyalització de l’obra.

Pel que fa als vianants i ciclistes, cal dir que el pas de vianants de la Gran Via, situat al costat Llobregat del carrer de Badajoz, i el pas de vianants de la Gran Via amb el carrer de Padilla, al costat Besòs, quedaran anul·lats temporalment. Aquests canvis seran senyalitzats degudament en el territori amb els itineraris alternatius corresponents.

Glories_151029_030

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries