Noves afectacions a la mobilitat per les obres als Túnels de Glòries

A partir del 28 de gener, i durant tres mesos, es tallarà la circulació del tramvia entre les estacions de Can Jaumandreu i Glòries del TRAM. S'habilitarà un servei substitutori de bus per als usuaris.

10/01/2019

Tall TRAM Gener 2019

Continuen a bon ritme els treballs als Túnels de Glòries. Actualment s'està treballant en l'execució dels prismes de serveis a la vorera del carrer Llacuna i al lateral mar de la Gran Via de les Corts Catalanes, dues actuacions previstes de finalitzar l'11 i el 18 de gener, respectivament.

Posteriorment, del 28 de gener al 30 de març, s’executarà el prisma de pas de serveis que es farà per meitats al carrer Llacuna, mantenint el pas de vianants de Gran Via, que s’anirà desplaçant segons la fase i dos carrils de circulació.

Afectació al servei de TRAM

D'altra banda, les obres dels túnels també afectaran en els propers mesos el servei de les línies T5 i T6 de TRAM. El diumenge 27 de gener es tallarà el servei entre les parades de Glòries i Sant Martí de Provençals i, del 28 de gener fins a finals d'abril, es tallarà la circulació entre les parades de Can Jaumandreu i Glòries. Hi haurà un servei d’autobusos alternatiu que cobrirà el servei de les parades afectades.

Durant aquests tres mesos es realitzaran els treballs d’execució del túnel entre rambla del Poblenou i Llacuna, que impliquen el tall del pas de vianants de la rambla del Poblenou.

Per dur a terme aquesta actuació es requereix la desconnexió elèctrica de la catenària que alimenta el servei de tramvia i, per aquest motiu, s’ha de procedir al tall del servei de tramvia entre les parades Glòries i Can Jaumandreu durant tres mesos, amb l’objectiu d’executar les obres amb garantia de qualitat i seguretat, eliminant-ne el risc d’incidents.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries