Una instal·lació artística a la plaça de les Glòries

Línies grogues i blaves es barregen a les Glòries, en una instal·lació artística i lúdica que dóna color a la urbanizació de la banda mar de la plaça.

12/02/2015

Plaça de les Glòries

La urbanització provisional de Glòries està formada per construccions efímeres, que des de fa unes setmanes estan ressaltades amb línies i senyals de colors grocs i blaus.

Es tracta d'una instal·lació artística que vol humanitzar i dignificar aquests nous espais i donar una nota de color a la plaça.

Les línies grogues del paviment ajuden a orientar-se ja què assenyalen les direccions dels carrers i recorreguts mes importants a mode de gran catifa. Els textos també fan referència als equipaments de l'entorn: Els Encants, el Disseny Hub Barcelona, l'Institut Salvador Espriu, etc.

De la seva banda, les pintures en color blau ressalten les zones d'estada i confluència entre recorreguts. Respecte a la numeració del arbres, això facilitarà la seva replantació, al temps que dóna peu a un joc, ja que cada visitant ho pot interpretar de forma diferent.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries