Arts escèniques per a grans i petits a l’agenda cultural de Sant Martí

15/02/2021 - 14:33 h

cultura i lleure. En l’apartat dedicat a l’agenda institucional, la setmana que ve se celebra una nova Audiència Pública, el Consell de Barri del Parc i la Llacuna, el Consell de Memòria Democràtica i una sessió informativa per a persones immigrades.

En l’apartat dedicat a l’agenda institucional, la setmana que ve se celebra una nova Audiència Pública, el Consell de Barri del Parc i la Llacuna, el Consell de Memòria Democràtica i una sessió informativa per a persones immigrades.

Divendres 19 de febrer es concentren la major part d’obres per a públic adult programades a Sant Martí: Cry Babies al Centre Cívic Parc Sandaru, Desarraigo al Centre Cívic Can Felipa i El puto bitxo al Casal de Barri Bac de Roda – Poblenou.

Pels més petits i petites de la casa, el circuit gratuït Barcelona Districte Cultural presenta a la sala La Pau la sessió de cinema La rata pirata, dijous 25. El veïnat podrà gaudir de dos espectacles familiars més durant aquesta setmana: El viatge més bonic del món, diumenge 21 al Centre Cívic Can Felipa, i Cosmix, dimarts 23 al Centre Cívic Besòs.

El Centre Cultural La Farinera del Clot i el PIAD de Sant Martí organitzen el 9è cicle Muses dedicat a les dones creadores. A més de l’exposició El Despertar, que es pot visitar fins al 27 de febrer, el públic també podrà gaudir aquest dissabte del concert d’Anna Andreu, que presenta Els mals costums.

Recordeu que, per assistir als diferents espectacles, cal fer reserva d’entrada perquè l’aforament és limitat.

En l’àmbit institucional, destaca l’Audiència Pública que se celebra dilluns 22 de febrer. També se celebren dos Consells, un de barri al Parc i la Llacuna del Poblenou (dimecres 24) i un altre sectorial, de Memòria Democràtica i Patrimoni Industrial (dijous 25). Totes les sessions es podran seguir en directe a través del nostre canal YouTube.

Per la seva banda, el SOAPI organitza una nova sessió informativa d’acollida per a persones immigrades. Tindrà lloc dimarts 23 de febrer a les 17.30 h a través de la plataforma Zoom.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @cccanfelipa: punts de trobada al Poblenou.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.