El Festival Flic aterra a l’agenda de Sant Martí

16/11/2021 - 12:12 h

cultura i lleure. Destaquem també els últims actes de la Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa i les activitats organitzades amb motiu del 25N.

Destaquem també els últims actes de la Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa i les activitats organitzades amb motiu del 25N.

El Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil Flic celebra l’11a edició en el Museu del Disseny els dies 20 i 21 de novembre. Està dirigit a famílies que busquen altres maneres de viure la literatura, amb noves propostes artístiques i lúdiques per a totes les edats.

La Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa enceta el seu últim cap de setmana amb molta cultura popular. Dissabte al matí, tindrà lloc una trobada bastonera amb cercavila popular, amb inici a la plaça Sant Josep de Calassanç i final a la plaça del Mercat. A la tarda, se celebra el II PicaFoc del Clot a la plaça del Mercat seguit del Correfoc de la Festa Major, organitzat per la Federació d’Entitats i Diables del Clot. Dissabte destaca també el festival de 12 hores de reggae a l’esplanada del Centre Cultural La Farinera del Clot. Diumenge al matí, serà el torn de la Fira Boja al parc del Clot, una mostra d’artesans, entitats i col·lectius del barri. La Festa Major s’acomiadarà del 2021 amb un gran castell de focs artificials al parc del Clot a partir de les 20.30 h.

D’entre les propostes programades per les entitats i equipaments de Sant Martí amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones, destaquem el Festival Dona Crea – Crea Mujer II, que presenta quatre obres de teatre escrites i interpretades per dones. En el desplegable que hem editat, també hi podreu trobar xerrades, tallers, cinefòrums o exposicions.

El festival (In)fusión flamenca continua oferint una mostra del millor flamenc al Besòs i el Maresme. Divendres 19, hi ha programat el concert de Chicuelo a l’Institut Barri Besòs (sala Carlos Díaz).

Divendres se celebra també una nova edició d’Òpera al Comerç. A partir de les 17.30 h i fins a les 20.30 h, els cantants de l’Òpera Jove de Catalunya oferiran concerts simultanis a 10 establiments associats a l’Eix Comercial Sant Martí, interpretant un ampli repertori de peces líriques.

En l’àmbit institucional, dilluns 22 tindrà lloc el Consell de les Dones de Sant Martí. Es podrà seguir en directe per streaming a partir de les 18.45 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @david_minoves: Festa Major del Clot i Camp de l’Arpa, festa del foc!

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.