Projecte de sensibilització i prevenció (“Canviem-ho”)

El projecte de sensibilització i prevenció que impulsa el Plural, centre de masculinitats de l’Ajuntament de Barcelona, té la finalitat de promoure el compromís personal i social dels homes en la construcció d’una societat més justa i equitativa per a tothom.

Les accions van adreçades a la població en general i específicament a la masculina, perquè se sumin i es comprometin, de manera activa i juntament amb les dones, en l’assoliment d’una societat igualitària mitjançant el foment de valors, actituds, comportaments i relacions de respecte i de cura. També ofereix accions formatives i assessorament a professionals de serveis i entitats que vulguin enriquir les seves intervencions amb homes incorporant-hi la perspectiva de gènere.

Finalment, el projecte ofereix un conjunt d’activitats i recursos en línia per abordar aquestes temàtiques disponibles de manera gratuïta per a les persones interessades a treballar aspectes com la masculinitat (o les masculinitats), les violències masclistes, la democratització de les cures i la implicació dels homes en la justícia de gènere.

Mostra’n menys

imatge eixos de treball

Eixos de treball

Les accions del projecte “Canviem-ho” s’organitzen per eixos de treball i són comuns en totes les activitats de manera transversal. No obstant això, s’adapten en funció del perfil de les persones destinatàries i la realitat dels serveis.

imatge cataleg d'accions i formacions

Accions i formacions

Les accions i formacions del Projecte de prevenció estan pensades per treballar habilitats que permetin a la ciutadania i als professionals afavorir la construcció de masculinitats positives, obertes, plurals, heterogènies i allunyades de les violències i les desigualtats.

imatge projectes en xarxa

Projectes en Xarxa

Des del Plural participem en projectes amb altres serveis de la ciutat per generar iniciatives i programes comuns i potenciar el treball amb la xarxa d’actors institucions de la ciutat perquè ens ajudi a potenciar el treball amb joves i homes.

Com puc contactar amb el servei?

Plural
  • Avinguda del Marquès de l’Argentera, 22, 08003 (Ciutat Vella) Barcelona
  • 933491610
  • plural@bcn.cat