Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Recomanacions del Consell de Ciutat als pressupostos i les ordenances fiscals 2022

07/01/2022 - 13:37

Consell de Ciutat. El grup de treball sobre els pressupostos i les ordenances fiscals de la ciutat va analitzar i debatre el contingut de cara al 2022 i va elaborar una proposta de recomanacions que s'ha aprovat durant el plenari del 13 de desembre de 2021.

El “consell de consells” ha aprovat el dictamen sobre les ordenances fiscals i els pressupostos generals de l’Ajuntament de Barcelona 2022. Aquestes són les seves recomanacions.

El Consell de Ciutat, amb aquest dictamen, incorpora el parer de la ciutadania al projecte de pressupostos i ordenances fiscals del nou any. El pressupost per al 2022, que ascendeix a 3.406 milions d’euros i s’incrementa en un 4,7 % respecte dels comptes del 2021 (152,9 M€), té com a objectiu fer front a un moment complex a la ciutat i promoure un model econòmic més competitiu i sostenible.

Les recomanacions principals del grup de treball han estat canviar el model de finançament, més mesures per combatre la manca d’habitatge i la pobresa energètica i més informació de les inversions que s’han de fer pel que fa als pressupostos; i tornar a cobrar la taxa a les terrasses, simplificar els procediments i més ajudes a famílies necessitades i a entitats quant a les ordenances.

Llegiu la notícia sencera del dictamen a les notícies del web del Consell de Ciutat.