Música i esport per fer passar el fred, a l'agenda de Sant Martí

11/01/2022 - 10:11 h

cultura i lleure. Encetem l'any amb una nova caminada Barnatresc pels barris del districte i el primer concert del cicle de música d'hivern Caliu.

Després de les vacances de Nadal és hora de posar-nos en forma, tant física com mentalment. A l'agenda de Sant Martí hi trobareu un recull de les activitats més destacades, com ara l'inici del cicle de concerts d'hivern Caliu, així com una nova caminada Barnatresc pels barris del districte. Som-hi!

Què millor que començar l’any estirant les cames tot visitant els barris de Sant Martí? El diumenge 16 de gener, arriba la primera caminada presencial del cicle Barnatresc 2022, que permetrà descobrir diversos punts del districte, amb una ruta de 13 quilòmetres amb inici i final a la plaça de les Glòries. L’edició virtual de la proposta es podrà fer a continuació, del 17 al 30 de gener a través de l’aplicació mòbil Barnatresc virtual.

A nivell musical, el Centre Cultural La Farinera del Clot comença l’any amb la setena edició del cicle de música d’hivern Caliu. Dissabte 15 de gener es durà a terme el primer dels tres concerts programats: Pol Cardona & The True Sparks. Totes les propostes musicals són de caire íntim i acollidor.

Seguint amb música, el dissabte 15 de gener, el Casino l’Aliança del Poblenou dona la benvinguda a l’any nou a ritma de vals, amb un concert de l’orquestra simfònica Harmonia, dirigits per Albert Depriu i amb la col·laboració del Petit Ballet de Barcelona.

Els més petits de la casa podran gaudir de l’espectacle de titelles “Cinc històries diferents”, dijous 20 de gener a la tarda, a la sala La Pau de l’Escola La Pau. I els més joves tenen una cita amb les danses urbanes, al Centre Cívic Sant Martí, el diumenge 16 de gener.

La Marató de Donants de Sang continua aquests dies amb noves jornades per estimular les donacions. A més de l’Hospital de Sant Pau, el veïnat de Sant Martí pot apropar-se a altres punts de donació: les tardes del divendres 14 de gener a la unitat mòbil de rbla. Guipúscoa (entre c. Fluvià i Dr. Zamenhof) i de dijous 20 de gener a l’Escola La Farigola (c. Hernán Cortés, 6).

En l’àmbit institucional, destaca el Consell Sectorial de Salut el dijous 20 de gener a la sala d’actes de la Seu del Districte de Sant Martí. Es podrà seguir en directe a través de l’emissió per YouTube així com participar-hi enviant les preguntes a: participaciosantmarti@bcn.cat.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @moniqnew: “Oasi de natura al centre de la ciutat”.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.