Dona la benvinguda a la tardor amb les noves activitats de l’Aquí t’escoltem

23/09/2021 - 13:41

Joves. Dansa, creació artística, rap, teatre, fotografia, escriptura,... Un munt d'activitats gratuïtes t'estan esperant!

Acabada de sortir del forn, et presentem una programació d’activitats ben diversa, pensada per a joves d’entre 12 i 20 anys, que t’ajudarà a compartir el que penses, expressar com et sents, resoldre conflictes, i sobretot, a cuidar del teu benestar emocional.

Rap, creació artística, audiovisual, fotografia, teatre… i moltes altres propostes gratuïtes i socioeducatives t’estan esperant!

Si el cos et demana obrir-te, relacionar-te amb altres joves i compartir experiències i bons moments, no esperis més i inscriu-t’hi o informa-te’n contactant amb el servei Aquí t’escoltem (ATE)!

Les activitats s’ofereixen de forma presencial, amb totes les mesures de seguretat per prevenir la covid-19. En el cas que es passin a realitzar en línia, s’informarà a les persones inscrites.

Aquí et deixem amb un petit tast de les activitats que trobaràs als diferents districtes de la ciutat:

RAP, FLOW I EMOCIONS
A l’Espai Jove Palau Alòs. Dimarts de 17.30 a 19.30 h

  • Ciutat Vella. T’agrada el rap i vols aprendre tècniques vocals? Vine a descobrir les bases del rap, la seva cultura, i a trobar el teu propi estil per poder aprofundir en el que escrius i bolcar-hi totes les teves emocions.

ENTRE JOVES 
A l’Espai d’Adolescents La Clau. Dilluns de 18.30 a 19:30 h

  • Sants-Montjuïc. Taller per a joves de 12 a 20 anys, amb diversitat d’activitats i tècniques per fer noves xarxes i un espai per compartir experiències.

TALLER DE RAP + MICRO OBERT
Al Casal de Joves de Les Corts. Dilluns de 18 a 20 h

  • Les Corts. Potencia la teva creativitat, expressa el que sents i el que penses aprenent a compondre les teves cançons de rap. I comparteix-les després a l’escenari.

ESCRIU LES COSES QUE TENS AL CAP EN UNA CANÇÓ DE RAP
A l’Espai Jove Casa Sagnier. Dimarts de 17.30 a 19 h

  • Sarrià-Sant Gervasi. Un taller de rap on podràs aprendré a fer rimes, escriure les teves pròpies lletres i a rapejar-les seguint una base rítmica. Un espai segur on expressar les teves emocions i reflexions sobre la vida.

LABORATORI DE TEATRE EMOCIONAL I DE CREACIÓ COL·LECTIVA
A l’Espai Jove La Fontana. Dilluns de 17.30 a 19.30 h

  • Gràcia. Taller per a joves on crearàs, connectaràs i expressaràs mitjançat el cos. la imaginació i les emocions. A partir de jocs escènics crearàs personatges i situacions de tot tipus.

ESPAI JUMP!
A l’Espai Jove Boca Nord. Dijous de 17.30 a 19 h

  • Horta-Guinardó. Un espai on podràs tractar a fons aspectes emocionals de temàtica LGTBI+, feminismes, ecologies… mentre gaudeixes d’activitats dinàmiques i originals.

AUTODEFENSA PER A NOIES
A l’Espai Jove Les Basses. Dimecres de 17.30 a 19.30 h

  • Nou Barris. Aprendràs a defensar-te i a guanyar seguretat tant física com emocional. Treballant la presa de consciencia i l’autoestima, la comunicació verbal i la no verbal com a eines d’empoderament feminista.

FIGHT CLUB
A l’Espai Jove Garcilaso. Dimarts de 17.30 a 19.30 h

  • Sant Andreu. T’agradaria aprendre un esport amb disciplina, esforç i companyonia com a base? Aprèn a conèixer-te i a gestionar les teves emocions mentre gaudeixes de tot allò que t’aporten les arts marcials mixtes.

CREARTE – CREACIÓ ARTÍSTICA I EMOCIONS
Al Centre Cívic Can Feipa. Dimecres de 17.30 a 19.30 h

  • Sant Martí. Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions, mentre aprens diverses tècniques per gaudir de l’art, tals com el fanzine, el còmic, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, stop motion i molt més.

Les trobaràs totes aquí.