Documentació d'Adolescència i Joventut

Plans i programes del Departament de Joventut

Butlletins electrònics d'Adolescència i Joventut

Un únic formulari us permet donar-vos d’alta a tots els butlletins de Joventut.

Remeneu, trieu i rebeu directament a la vostra safata d’entrada només aquella informació que voleu:

 • Joventut i Adolescència
  Butlletí general del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona que recull informació sobre serveis, activitats i equipaments per a joves a la ciutat.
   
 • Adolescents i Famílies
  Butlletí del Servei d’Adolescents i Famílies (SAIF) amb informació sobre l’actualitat i els tallers formatius adreçats a famílies amb fills i filles adolescents, així com l’actualitat del servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem.
   
 • Festivals per a joves
  Dos butlletins us permetran, respectivament, estar al dia de l’obertura de les convocatòries i el programa del festival de creació audiovisual Barcelona VisualSound, i del Festival de música jove Brot.
   
 • Sales d’estudi
  Butlletí del servei de Sales d’estudi de Barcelona dedicat a les novetats i activitats que tenen lloc a les sales, especialment durant èpoques d’exàmens, i a consells i tècniques per optimitzar les hores dedicades a l’estudi.
   
 • Serveis infoJOVE de Barcelona
  Butlletí que us apropa les novetats, recursos i propostes que preparen per a vosaltres els 11 Punts infoJOVE i els 81 Punts JIP (Jove, Informa’t i Participa).
   
 • Butlletí acadèmic per a joves
  Elaborat pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ). Subscriu’t-hi si estudies o vols fer-ho, i informa’t sobre les diferents opcions acadèmiques que ofereix Barcelona, els terminis d’inscripcions o matrícula, les beques al teu abast, les noves titulacions acadèmiques, els esdeveniments vinculats al món acadèmic…
   
 • Butlletí d’Emprenedoria per a joves
  Dissenyat pel servei juvenil d’Assessoria en Emprenedoria. Subscriu-t’hi si vols ser autònom/a o muntar el teu propi negoci, i informa’t sobre els recursos de Barcelona per a emprenedors/es…
   
 • Butlletí d’Habitatge per a joves
  Elaborat pel servei juvenil d’Assessoria d’Habitatge compartit. Subscriu-t’hi si busques informació sobre les possibilitats de trobar pis, sol·licitar ajudes, revisar o negociar el contracte de lloguer, solucionar conflictes amb companys/es o propietaris/àries…
   
 • Butlletí laboral per a joves
  Realitzat pel servei juvenil d’Assessoria laboral. Subscriu-t’hi si busques feina, si vols reorientar-te professionalment o si tens dubtes sobre els teus drets i deures com a treballador/a… i informa’t sobre l’actualitat laboral i l’oferta de recursos, serveis i activitats que et poden interessar.
   
 • Butlletí de Mobilitat internacional per a joves
  Butlletí realitzat pel servei juvenil d’Assessoria en Mobilitat internacional. Subscriu-t’hi si vols marxar a l’estranger a estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat… i busques programes i recursos que et facilitaran l’estada.