S'obre el concurs per dissenyar el cartell del Festival Brot 2021

21/04/2021 - 09:01

Cultura. Adreçat a artistes de 16 a 35 anys i amb 1125 € com a premi, el certamen obre el termini de participació del 22 d'abril al 12 de maig.

El Departament de Joventut obre el 5è Concurs de cartells de Festivals per a joves que promou i/o organitza en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona.

Degut a l’anunci del Festival Barcelona VisualSound de posposar la següent edició a l’any 2022 –ja que es troba en procés de replantejament–, en aquesta ocasió, el certamen busca exclusivament dissenys originals que ajudin a difondre el festival de música jove Brot.

L’obra que resulti guanyadora rebrà un premi de 1125 € i s’usarà com a cartell de la propera edició del festival i en altres elements de difusió.

Com participar al certamen

El concurs s’adreça a artistes de 16 a 35 anys (és a dir, als nascuts i nascudes a partir de l’1 de gener de 1986). Per participar-hi:

  • Llegeix amb atenció les bases completes del concurs​ i elabora, individualment o en grup, el teu disseny o disseny seguint els criteris indicats (pots presentar un màxim de dues propostes, ben diferenciades).
  • Alerta! Com s’indica a les bases, el disseny  ha de ser en vertical i el cartell ha de tenir una mida de 210 x 420 mm.
  • Lliura la teva obra, firmada amb un pseudònim, a través del formulari d’inscripció al concurs. La convocatòria de participació està oberta del 22 d’abril a les 24 hores del 12 de maig de 2021.

Qui formarà el jurat?

El jurat estarà format per:

  • Joan R. Riera, Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat.
  • Oriol Bosch, en delegació de la Cap de Comunicació de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI.
  • Alicia Aguilera, cap del Departament de Joventut.
  • Professionals relacionades amb el disseny gràfic: Luisa Castelli (dissenyadora gràfica) i  Sergi Panizo (guanyador de la categoria Brot de la 4a edició del Concurs de cartells per a joves).
  • Membres de l’organització del festival: Marta Mei, dinamitzadora del Brot.
  • Ismael Marhoum Nagati, finalista del Festival Brot 2020.

A les sessions de deliberació assistirà un/a membre de l’equip tècnic de la coordinació dels festivals joves del Departament de Joventut, que actuarà com a secretari/ària del jurat, amb veu i sense vot.

Per a més informació

Davant qualsevol dubte o comentari, no deixeu d’escriure a l’organització a cartellsjoventut@bcn.cat.

Tan aviat se sàpiga la resolució del jurat, els cartells guanyadors es donaran a conèixer en aquest mateix web, al butlletí, al Twitter i a l’Instagram de Joventut.