Salut emocional i mental

En aquest apartat pots informar-te sobre aspectes vinculats al benestar psicològic i emocional d'adolescents i joves, amb especial atenció als trastorns alimentaris , les socioaddiccions i la problemàtica de l' assetjament escolar.

També trobaràs recursos i serveis on t'ajudaran i informaran perquè visquis una plena salut emocional i mental, i disposis d'eines i recursos que enforteixin les teves habilitats personals i socials, i fomentin el teu creixement personal.

 

 

 

Salut emocional i mental

Si t'obsessiona en excés la teva imatge i el teu pes corporal... Si controles exageradament el què menges... Estigues alerta! Consulta aquí els símptomes que poden indicar que pateixes un trastorn i, si és així, on pots adreçar-te per recuperar la teva autoestima i la teva salut.

Si has perdut el control i necessites compulsivament connectar-te a Internet, jugar a videojocs, trucar per telèfon... Estigues alerta! Consulta aquí les conductes que poden considerar-se addictives i on poden donar-te suport.

Si en algun moment notes que no estàs del tot bé a nivell emocional, sents ansietat i angoixa, falta d'autoestima... i la situació no millora: no et quedis a casa i deixa't ajudar!