Horaris
Dia | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
20 octubre i
24 novembre |
a les 12.00 h |
Entrada general: 18 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1:30 hora |
|
1 desembre |
a les 12.30 h |
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Distsricte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
La xocolata i el vi tenen més en comú del que sembla. L’origen i varietat del cacau i del raïm i les diferències en els processos de fermentació i elaboració donen com a resultat dos productes molt complexos. Els aromes, sabors i matisos s’uneixen en un tast diferent que complementa els vins i caves amb DO Penedès amb xocolates bean to bar (de la fava a la rajola) elaborades a l’obrador de la Fundació del Gremi de Pastisseria.
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.
Adreçat a adults majors de 18 anys